Allsvenskans och Superettans officiella ligapartner Volkswagen besöker under säsongen samtliga 16 lag i samband med en hemmamatch för att bland annat exponera sin egen digitala samåkningstjänst Avwayday.
– Vi har en yta utanför arenan där vi bland annat informerar om Avwayday, säger Erika Zaar, projektansvarig på Volkswagen.

Volkswagen har en tävling på varje stopp där vinnaren kan vinna ett bortamatchpaket med en fri lånebil och biljetter till matchen.

– Vi har 16 aktiveringar där vi besöker alla klubbar i Allsvenskan. Vi informerar om Avwayday och de intresserade kan registrera sig på sajten. Vi har en speedshootingtävling utanför arenan och vi informerar om vår digitala tävling där man kan vinna ett bortamatchpaket om man på ett bra sätt bland annat motiverar varför man ska vinna, säger Erika Zaar.

Den som vinner den digitala tävlingen får maximalt ta med sig tre andra i bilen på sin bortamatch. Volkswagens första stopp efter sommaruppehållet blir matchen mellan Malmö FF och AFC Eskilstuna i helgen. Läs mer om den matchens tävling här.

För att lägga upp eller hitta skjuts besöker man www.avwayday.se och lägger enkelt in sin info och inväntar sedan samåkare som tar kontakt. Tjänsten finns för alla lag i både Allsvenskan och Superettan.

Länkar
Besök tjänsten på: www.avwayday.se
Film: https://youtu.be/reirsEf69Kw
Instruktionsfilm: https://youtu.be/s4oGwqFy3RU