För första gången i Allsvenskan Fantasys femåriga historia kommer totalvinnaren att få möjlighet att ta emot ett exklusivt Fantasy-pris kring Allsvenskans Stora Pris.
– Vinnaren av Allsvenskan Fantasy förtjänar att hyllas, säger Kaveh Sarvari, evenemangs- och privatmarknadsansvarig i Svensk Elitfotboll – och projektledare för Allsvenskans Stora Pris.

Årets upplaga av Allsvenskans Stora Pris går av stapeln den 8 november på Quality Hotel Friends i Solna. Mellan 19:00 – 20:50 kan du som tittar på Kanal 9 och discovery+ se de bästa lagen, spelarna och prestationerna från säsongen 2022 när de prisas i direktsändning.
Nominerade spelare och ledare kommer att vara på plats i Solna tillsammans med klubbpersonal, domare, representanter från Svenska Fotbollförbundet, media och andra speciellt inbjudna gäster.

Nytt för i år är att totalvinnaren av Allsvenskan Fantasy också får möjlighet att vara på plats.

– Det är ett bra tillfälle att höja statusen på Allsvenskan Fantasy ytterligare, och vi välkomnar därför vinnaren till den exklusiva skara som får vara på plats på galan. Allt jobb som den personen lägger ner under året förtjänar att hyllas och uppmärksammas. Jag har själv blivit omgångens tränare en gång, och vet vilket hårt jobb som ligger bakom att lyckas i Allsvenskan Fantasy, säger Sarvari med ett skratt.

– Det blir en helkväll med fotbollsfamiljen. Förhoppningsvis blir det en riktigt rolig och häftig upplevelse för den som vinner, säger Kaveh Sarvari.

Vad som ingår för totalvinnaren:
– Resa till Stockholm för två personer
– Övernattning för två personer
– Plats på galan och middagen