Svensk Elitfotbolls mångårige medarbetare Madeleine Ödquist slutar i sommar sitt arbete som Key Account Manager inom organisationen och går vidare med sin karriär på annat håll.

Madeleine började på Svensk Elitfotboll under hösten 2012 och har sedan dess jobbat med juridiska frågor samt projektledning och partnersamverkan inom organisationen. Madeleine har varit spindeln i nätet och en viktig knutpunkt i Svensk Elitfotbolls nätverkande och kontaktbyggande, och hon kommer att lämna ett tomrum efter sig.

– ”Madde” har varit en härlig kraft i den satsning vi arbetat med sedan 2012, att bygga upp Allsvenskan och Superettan under devisen ”Nordens Bästa Ligor”. Vi önskar Madde ett stort lycka till med sina nya utmaningar, och tackar för ett fantastiskt bra arbete i fotbollens tjänst!, säger Mats Enquist, Generalsekreterare i Svensk Elitfotboll.

Madeleine Ödquists tjänst ersätts av Anders Wikström som kommer att kombinera tjänsten med sitt tidigare jobb om att utbilda i farorna med matchfixning på Svensk Elitfotboll

Svensk Elitfotboll tackar Madeleine Ödquist för outtröttligt engagemang och för allt hon gjort för svensk fotboll och önskar henne all lycka till i sin framtida karriär.