Nyanställd projektledare, CRM, med fokus på hur klubbarna ska använda sin kunddatabas och verktygen Lime och Apsis för att tjäna tid, ge bättre service och tjäna mer pengar.

Berätta om dig själv?
– Jag kommer närmast från Malmö FF, där jag jobbat i två och ett halvt år. Där började jag som Eventmanager på MFF Event och sedan gick jag vidare till att bli Sälj- och Marknadskoordinator. Från början så kommer jag från IT-världen där jag också jobbat som Eventmanager och Marknadskoordinator på ett företag.

Vad får du för roll inom Svensk Elitfotboll?
– Jag har bra koll på Elitfotbollens IT-system eftersom Malmö, tillsammans med Kalmar, var pilotklubbar för installationen av Lime. I dag har 98% av klubbarna tillgång till det gemensamma IT-systemet och nu ska jag försöka bli en mellanhand mellan Lundalogik, som installerar och utbildar, klubbarna och Svensk Elitfotboll. Jag ska styra, guida och supporta. Det finns en nytta för de som jobbar ute i klubbarna med att ha kännedom om sin kunddatabas. Som ett första steg så kommer jag se till att träffa alla klubbar för att skapa connection.

Vad tycker du om din nya tjänst?
– Jag tycker att det ska bli jättespännande. Det finns ett syfte med allting i IT-systemet. Det är en del av fotbollens infrastruktur att boosta svensk fotboll och Svensk Elitfotboll är en del av helheten.

Svensk Elitfotboll önskar Jessica Lycka till!