Fyra titlar, fyra olika mästarklubbar. Stort grattis till samtliga!

P16 Allsvenskan vanns av AIK som besegrade Brommapojkarna DFF med 4-2 på hemmaplan i finalen.

I P17 Allsvenskan drog IFK Göteborg det längsta strået när de bortabesegrade Djurgården med 2-1 i finalen på Stockholms Stadion.

P19 Allsvenskan avgjordes som en serie, och inte en ren final. Där blev IFK Norrköping mästare efter 3-0 hemma på Helsingborgs IF i den avslutande omgången av serien. IFK Göteborg kom tvåa. I den sista omgången besegrades BK Häcken med 2-1 på bortaplan, men det räckte inte hela vägen till guld i och med att IFK Norrköping vann samtidigt.

U21-seriens final spelades på Borås Arena. Där vann Malmö FF med 1-0 mot IF Elfsborg. Matchens enda mål gjordes tidigt i matchen.

Utöver själva mästartitlarna så innebär P17 guldet också att IFK Göteborg representerar Sverige i nästa års UEFA Youth League. Dessutom kommer de tre främsta klubbarna i P19 Allsvenskan, IFK Norrköping, IFK Göteborg och Hammarby, att representera Sverige i Skandinaviska Mästerskapen för P19-lag i Marbella (26 november – 5 december) och de två främsta i P16 i Allsvenskan, AIK och Mjällby AIF, representerar Sverige i Skandinaviska Mästerskapen för P17-lag i Borås (6-10 december).

Samtliga Ungdomsmästare 2023:
P16: AIK
P17: IFK Göteborg
P19: IFK Norrköping
U21: Malmö FF