Vi närmar oss den allsvenska premiären och det innebär att det har blivit dags att ta ut din fantasyelva. Precis som inför varje säsong finns det en del spännande nyheter.

Ta mig till spelet

Nu är vi äntligen redo för ännu en säsong med spänning, känslor och heta rivaliteter. Bjud in vänner och kollegor till privata ligor, där ni en gång för alla kan göra upp om vem som är den bästa Fantasy-tränaren.

Allsvenskan Fantasy går ut på att välja 15 spelare till ditt lag och hålla tummarna för att just dina spelare levererar under säsongen. Fram till fem minuter innan den första omgången drar igång kan du göra hur många övergångar du vill. Mellan omgångarna kan du sedan göra en gratis övergång. Närmre än så här är det få som kommer att träna ett allsvenskt drömlag.

Allsvenskan firar 100 år och vi har uppdaterat Allsvenskan Fantasy med två större nyheter. Vi har ett nytt chip vid namn Dynamisk duo där din kapten och din vicekapten får trippla poäng i en omgång. Vi har dessutom gjort om designen helt och hållet. Hoppas att du gillar förändringarna.

Du behöver ett Fotbollskonto för att spela Allsvenskan Fantasy. Om du inte redan gjort det, så finns det möjlighet att koppla din historik i spelet till ditt nya konto. Är du en sådan tränare som helst vill glömma historiken så behöver du inte koppla ihop dina konton. Valet är ditt!

Med Fotbollskonto kan du förutom att spela Allsvenskan Fantasy även se innehåll från klubbarna och ligan på fotbollplay.se. Du kan också köpa biljetter och administrera dem i din klubbapp eller Allsvenskan Live. Vill du veta mer om Fotbollskonto? Klicka här så berättar vi mer.

Hoppas du får ett kul år med Allsvenskan Fantasy!

Sätt ihop din första elva nu.