Med anledning av de andrahandsförsäljare av biljetter till Allsvenskan som finns så vill påminna och uppmana våra supportrar, följare och andra intresserade att köpa sina matchbiljetter från de officiella kanalerna.

Det har kommit till vår kännedom att det finns företag som sätter i system att köpa upp biljetter hos lagen i Allsvenskan och sedan säljer dem vidare till extremt höga priser.

Känslan är dessutom att problemen med biljetter som säljs på andrahandsmarknaden har ökat under säsongsinledningen och vi anser att dessa företag som erbjuder andrahandsbiljetter vilseleder våra supportrar genom att kräva alldeles för höga biljettpriser, och den som köper riskerar att bli utan ersättning i det fall att matchen av någon anledning inte spelas.

Vi ber dig som ska köpa biljetter till matcher i Allsvenskan att vara uppmärksam på detta och endast köpa biljetter från klubbarnas officiella kanaler och från auktoriserade biljettförsäljare.

Företagen som erbjuder andrahandsbiljetter kommer ofta högt upp på sökmotorerna på internet och det enklaste sättet att veta om man köpt rätt biljetter är att gå via klubbarnas egna hemsidor och sedan länkas vidare därifrån till rätt biljettställe.

De allsvenska lagens officiella biljettsidor:
AIK
AFC Eskilstuna
BK Häcken
Djurgården
GIF Sundsvall
Halmstads BK
Hammarby IF
IF Elfsborg
IFK Göteborg
IFK Norrköping
IK Sirius
Jönköpings Södra
Kalmar FF
Malmö FF
Örebro SK
Östersunds FK

Alla klubbars biljettsidor går även att nå från allsvenskans officiella hemsida