Företaget Company Line inom New Wave Profile blir från och med årsskiftet ny officiell leverantör av profilprodukter till ligorna Allsvenskan och Superettan. Avtalet sträcker sig från 2020 och fyra år framåt.
– Company Line och New Wave Profile verkar för leveranssäkerhet och bra kvalité och vi ser fram emot att börja ta del av deras utbud, säger Jan Karlsson, Försäljnings- och marknadsdirektör på Svensk Elitfotboll.

Company Line har sedan 1988 stått för professionell profilering genom presentreklam, profilkläder och giveaways. Company Line kommer att leverera produkter och tjänster till både Allsvenskan och Superettan såsom personalkläder, profil-, evenemangs- och exponeringsprodukter.

– Vi ser mycket fram emot att hjälpa ligorna Allsvenskan och Superettan att höja sin exponering. Vi på Company Line jobbar alltid hårt för att bygga långsiktiga relationer och detta är bara början på ett långt partnerskap, säger Robert Lindström, grundare och VD på Company Line.

NWPkubBYB_logo

Svensk Elitfotboll och Company Line kommer se över möjligheterna till koncept och försäljning av souvenirer på liganivå för Allsvenskan och Superettan samt dessutom utveckla en intern ligagemensam webbplattform för inköp på klubbförfrågan.