Nu ska det avgöras. Skandinaviska Mästerskapen för U18-lag går in i den avgörande helgen där gruppspelet ska spelas klart och finalspelet ska fastställas. Här är förutsättningarna inför avslutningen av turneringen.

På fredag spelas de avslutande gruppspelsmatcherna medan placeringsmatcherna, inklusive final, spelas på söndag. Final spelas mellan de båda gruppettorna.

Just nu har samtliga danska lag en bra chans att nå final men även de svenska lagen har en möjlighet om resultaten går deras väg. I grupp A blir mötet mellan BP och hemmaklubben IFK Göteborg en nyckelmatch innan en nervös väntan på Midtjyllands avslutande match mot Viking tar vid.

I Grupp B riskerar Elfsborg, FC Köpenhamn och Esbjerg att alla sluta på samma poäng och det blir då en målskillnadsfråga mellan lagen. Den heldanska matchen mellan Esbjerg och FC Köpenhamn blir avgörande.

Samtliga matcher spelas i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Fri entré. Matcherna streamas här.
Tipselit är på plats och bevakar samtliga matcher med nyhetsrapporter och aktuellt tabelläge på hemsidan och på Facebook samt livereferat på @tipselit1992 på Twitter och bilder på @Tipselit på Instagram.

Grupp A:
1. FC Midtjylland (DEN)  4p (+3)
2. IF Brommapojkarna (SWE) 3p (-1)
3. IFK Göteborg (SWE) 2p (0)
4. Viking FK (NOR) 1p (-2)

Matcher fredag:
15:00 Brommapojkarna – IFK Göteborg
19:00 Viking – Midtjylland

Grupp B:
1. Esbjerg fB (DEN) 6p (+4)
2. FC Köpenhamn (DEN) 3p (0)
3. IF Elfsborg (SWE) 3p (-1)
4. Stabaek JF (NOR) 0p (-3)

Matcher fredag:
13:00 Elfsborg – Stabaek
17:00 FC Köpenhamn – Esbjerg

Finalspel söndag:
09:00 Match om plats 7-8
11:00 Match om plats 5-6
13:00 Match om plats 3-4
15:00 FINAL

Läs allt om Skandinaviska Mästerskapen här.