IFK Norrköping bjuder in till Matchvinnare – en utbildningsdag där tränare, analytiker och övriga inblandade i fotbollens värld ges möjligheten att utveckla sin förståelse för spelet.
– Jag har länge velat skapa ett forum där fotbollstränare kan hämta kunskap och dela med sig av sina erfarenheter, säger Daniel Bäckström, barn- och ungdomsmanager i IFK Norrköping i ett pressmeddelande.

Den 29 oktober arrangerar IFK Norrköping Matchvinnare tillsammans med Östergötlands Fotbollförbund och SISU idrottsutbildarna och syftet är att tränare, analytiker och övriga inblandade i fotbollens värld under en utbildningsdag ges möjligheten att utveckla sin förståelse för spelet.
– Vi tror på att bygga starka relationer och nätverk mellan spelarutbildare i Sverige. Vi arrangerar Matchvinnare i en önskan att inspirera och utveckla svensk fotboll.

Bland föreläsarna finns Niklas Egnell, riksinstruktör inom fotbollsfys hos Svenska fotbollförbundet samt IFK Norrköpings ungdomsverksamhet, Andreas Pettersson, assisterande tränare för Sveriges U21-landslag, Maths Elfvendal, målvaktstränare i A-landslaget och IFK Norrköpings A-lag samt Daniel Ekvall, idrottspsykologisk rådgivare inom SvFF och IFK Norrköping.

Något som kommer att diskuteras är periodisering av träning, matchanalys och målvaktsspel.
– Programmet innehåller spännande presentationer från personer som har stor erfarenhet av fotboll och som vi anser vara experter inom sitt område. De kommer dela med sig av erfarenheter och insikter de samlat från sitt ämnesområde vilket förhoppningsvis kommer ge deltagande tränare nya perspektiv och inspiration till sitt dagliga arbete. Konferensen är till för tränare på alla nivåer och det är viktigt att öppna upp den här möjligheten för alla som är intresserade av att lära sig mer om spelet. Vi ser fram mot en spännande dag på Östgötaporten

Mer info på www.matchvinnare.se