SELECT Sports blir ny materialleverantör till de allsvenska lagen Kalmar FF och IK Sirius.

Avtalet med Kalmar FF sträcker sig fram till och med säsongen 2023. Avtalet innefattar leverans av match- och träningskläder, bollar och träningsmaterial för Kalmar FF.

– Vi är mycket  glada för att ha fått klart med detta samarbete. Kalmar FF har haft en tuff säsong bakom sig och vi ser nu fram emot att hjälpa dem med en ny frisk start till de kommande säsongerna. Vi vill bidra till att Kalmar FF fortsätter med sitt fina arbete, de har en mycket stark position i sin region. Vi vet också att Kalmar FF har stor framgång med sin ungdomssatsning och i synnerhet med sina akademilag. Vi siktar mot ett långsiktigt samarbete och ska förse Kalmar FF med de verktyg som de behöver för att utveckla sin verksamhet ytterligare, säger Richard Kjell, Country Sales Manager på svenska SELECT Sports AB.

IK Sirius Klubbdirektör Christer Abrahamsson tillsammans med SELECT

IK Sirius tillsammans med SELECT

IK Sirius och Select har ingått ett samarbetsavtal som innefattar leverans av match- och träningskläder, bollar och annat träningsmaterial till föreningens senior-, akademi- och ungdomslag under de närmaste fyra åren.

– Vi är oerhört stolta över att ingå detta samarbete med Select. Det har varit en lång process där målsättningen hela tiden varit att skapa ett långsiktigt samarbete med fokus på expansion för båda parter, säger Christer Abrahamsson, klubbdirektör i Sirius Fotboll.

SELECT har sedan tidigare avtal även med IK Brage och GAIS i Superettan samt att SELECT sedan 2017 har tillhandahållit ligabollen för Allsvenskan och Superettan.