Matchen i omgång 2 mellan Jönköpings Södra och Landskrona BoIS har en ny spelplats. Avspark sker lördag kl. 17.00 på Borås Arena i Borås. Likaså flyttas matchen i omgång 2 mellan IFK Värnamo och GAIS kommer att spelas på Borås Arena. Den skjuts även upp från 10 till 11 april.

Jönköpings Södras hemmapremiär på lördag kommer inte att kunna spelas på Stadsparksvallen. Istället blir ny spelort Borås och den nya spelplatsen är Borås Arena.

Matchen spelas fortfarande på lördag, men med avspark kl. 17.00.

”I ambition att skapa en så grönvit inramning som möjligt på Borås Arena bjuder Jönköpings Södra våra årskortsinnehavare och sponsorer på bussresa till och från Borås”, skriver Jönköpings Södra i ett pressmeddelande på sin webbsida.

Mer information finns på jonkopingssodra.se.

IFK Värnamos hemmapremiär mot GAIS kommer inte att kunna spelas på Finnvedsvallen tisdag 10 april. Istället kommer matchen att spelas på Borås Arena med nytt speldatum onsdag 11 april kl. 19.00.

”IFK Värnamo kommer att arrangera bussresor till matchen från Värnamo. Bokning av biljetter till så väl matchen som till bussresan kommer att ske via ifkvarnamo.ebiljett.nu. Det går även bra att köpa genom att ringa vårt kansli på 0370 – 142 38. Ambitionen är att öppna försäljningen under eftermiddagen torsdag 5 april”, skriver IFK Värnamo på sin webbsida.

– Vi kommer göra vårt yttersta för att erbjuda alla våra supportrar att ta sig till Borås för en rimlig kostnad och hoppas på en god uppslutning på Borås Arena, kommenterar IFK:s ordförande Kaj Larsson.