Östersunds FK tar över Svenska Spels Instagramkonto, den så kallade Svenska Speltelefonen, under veckan.
– Vi har hackat oss in på Svenska Spels Instragram, så ni kan få en snabb inblick hur vi har det, skriver ÖFK i sitt första inlägg.

Svenska Spels Instagramkonto vandrar runt i idrottens värld, där en ny profil i veckan får möjligheten att visa sin idrottsliga vardag för följarna. Tidigare har elitfotbollen varit representerade under totalt fyra veckor. IFK Göteborgs målvakt John Alvbåge tagit hand om Svenska Spels konto vid två tillfällen samt Örebros Oscar Jansson och IFK Norrköpings Niklas Bärkroth.

Nu när det är Östersunds tur är Saman Ghoddos och Ken Sema huvudansvariga för kontot och följarna kommer att få en inblick i en allsvensk klubbs vardag med allt vad det innebär.

Svenska Speltelefonen hittar du på Instagram och @svenskaspel

Fakta Svenska Speltelefonen:
Svenska Speltelefonen vandrar varje vecka mellan olika idrottsprofiler som får i uppdrag att på Instagram (@svenskaspel) dela med sig av sin vardag. Det kan vara allt från selfies till filmklipp från dagens träning eller aktivitet. Svenska Spel beskriver själva konceptet som ”ett ärligt och autentiskt
 sätt att låta svenska folket få en inblick i livet hos några av våra största idrottsprofiler och intressanta personligheter.”