"

Tillsammans utvecklar vi svensk elitfotboll

"

<
19 oktober, 2021

FAQ Highlights Plus

Vad är ett fotbollskonto?

Det är gratis att skaffa ett Fotbollskonto och med hjälp av det får du tillgång till massa innehåll och en rad tjänster. Du kan logga in på Allsvenskans och Superettans highlightssajter för att se höjdpunkter från ligornas alla matcher. De senaste klippen publiceras efter att omgången är färdigspelad. Dessutom kan du se dina biljetter i apparna Allsvenskan Live och Superettan Live eller i någon av klubbarnas appar, följa Svenska Futsalligan och mycket mer.

Vem står bakom fotbollskontot?

Det gör Föreningen Svensk Elitfotboll (SEF), som är en gemensam intresseförening för de 32 klubbar som spelar i Allsvenskan och Superettan med ansvar att driva utveckling av herrelitfotbollen. Svensk Elitfotboll har utvecklat Fotbollskontot och tjänster som Highlights Plus. Läs gärna mer på svenskelitfotboll.se.

Vad är Highlights Plus?

Genom tjänsten Highlights Plus kan du se de viktigaste höjdpunkterna från alla matcher i Allsvenskan och Superettan direkt under matchen. Klippen publiceras med bara några sekunders fördröjning på Allsvenskans och Superettans highlightssajter. Snart kommer de även att bli tillgängliga i i våra appar (se länkar nedan) där du även kommer kunna slå på pushnotiser så att du aldrig missar ett mål.

Abonnemanget för Highlights Plus kostar 35 kr/månad och är utan bindningstid. Vi rekommenderar att läsa igenom våra villkor för Highlights Plus.

Ladda ned och logga in med ditt Fotbollskonto i Allsvenskans eller Superettans app eller i någon av klubbarnas appar. Sök på klubbens namn och ”live” i App Store eller Google Play så hittar du dem. (Alltså till exempel “Sirius Live”.)

Allsvenskan Live | App Store 
Allsvenskan Live | Google Play 
Superettan Live | App Store 
Superettan Live | Google Play

Vad kostar Highlights Plus?

Highlights Plus kostar 35 kronor i månaden och abonnemanget är utan bindningstid. När abonnemanget är igång så ser du att pengarna dras varje månad och i ditt Fotbollskonto kan du se din betalningshistorik. Med hjälp av Klarnas hemsida eller app kan du se lite mer detaljer om du skulle behöva ett kvitto. Här kan du enkelt teckna ett abonnemang och betala antingen med kort eller bankkonto via Klarna.

Är det någon bindningstid för Highlights Plus?

Nej. Du kan närsomhelst säga upp ditt abonnemang. Tjänsten fortsätter då att vara tillgänglig för den perioden du betalt för och sedan upphör månadsbetalningarna.

Vart går pengarna?

Till den klubb du vill! Överskottet från din månadsavgift går till klubbarna. Du kan välja en klubb som du önskar ska få ditt stöd, annars kommer pengarna fördelas mellan alla klubbar i Allsvenskan och Superettan om du inte gör något aktivt val.

Var kan jag se videoklipp från matcher?

Med ett Fotbollskonto kan du kan se alla viktiga matchhändelser på highlightssajterna förAllsvenskanSuperettan och Futsalligan och i våra appar. Alla ligornas 30 omgångar samlar vi där, och det finns klipp från 2017 och framåt. Klippen läggs upp klockan 18 dagen efter att omgången är slutspelad. Har du även tjänsten Highlights Plus kan du se höjdpunkterna direkt under matchen!

Hur gör jag för att avsluta mitt konto eller abonnemang?

Om du vill avsluta ditt Fotbollskonto eller radera/få del av den information vi har sparad om dig, maila till dpo@svenskelitfotboll.se så hjälper vi dig.

Om du vill avsluta ditt abonnemang på Highlights Plus gör du det enkelt i ditt Fotbollskonto. Efter att du avslutat abonnemanget kan du fortsätta använda tjänsten till och med det datum du redan betalat för.

Hur behandlas mina personuppgifter?

Vi gör vårt yttersta för att dina personuppgifter ska vara säkra hos oss. Mer detaljer kring persondata hittar du i vår integritetspolicy.

Om jag har andra frågor, vart kan jag vända mig?

Om du har frågor eller tankar angående ditt Fotbollskonto eller våra tjänster får du gärna maila oss på support@svenskelitfotboll.se. Vi rekommenderar annars alltid att läsa igenom våra Allmänna villkor.

MER FRÅN SEF

Stor räckvidd på TikTok i samband med säsongsstarten

18 apr 2024

Svensk Elitfotboll deltog i riksdagsseminarium om spelmarknaden

12 apr 2024

Samtliga spelare och ledare har genomgått utbildning i spelansvar och anti-matchfixning

10 apr 2024

Årets publikstart bättre än rekordåret 2023

10 apr 2024

1 247 sålda Bortakort för säsongen 2024

8 apr 2024

Senaste nytt

Stor räckvidd på TikTok i samband med säsongsstarten

18 apr 2024

Svensk Elitfotboll deltog i riksdagsseminarium om spelmarknaden

12 apr 2024

Samtliga spelare och ledare har genomgått utbildning i spelansvar och anti-matchfixning

10 apr 2024

Årets publikstart bättre än rekordåret 2023

10 apr 2024

1 247 sålda Bortakort för säsongen 2024

8 apr 2024